Dezumanizarea

|
Hm ... ce inseamna pentru multi ? Nimic altceva decat o caracteristica a temperamentului uman , o cale deschisa spre rautate , degradare morala . Ce inseamna pentru mine? Simplu... o trecere de cale ferata intre doua lumi . O trecere pe care oamenii buni o aleg atunci cand intalnesc pe drumul vietii lor , popasuri ce par a fi benefice , dar nu sunt altceva decat temnite ale sentimentelor, blocaje .
De ce devin oamenii rai ? Pentru simplul fapt ca lumea in care traim , este o lume rea... o lume a degradarilor spirituale. Omul este acea fiinta distrugatoare peste tot unde merge. Stiinta in exces , ii aduce omului propria moarte sau chiar a tuturor.
De ce ne departam uneori de lucrurile bune si le alegem pe cele mai putin bune pentru noi ?
Ar trebui sa fie un semnal de alarma tot ce se intampla in jurul nostru , din punct de vedere economic global, social , fizic , moral. Oamenii ajung in impas la o simpla lovitura in viata lor , dau inapoi pentru ca nu  se simt capabili sa continue... nimeni nu le ofera un impuls, tot oamenii promoveaza scaderea in progres si in degradare morala. Lumea se transforma incet intr-o jungla plina de animale salbatice puse mereu sub un semn al exclamari" " alte pericole" . Omul este cel mai mare pericol pe aceasta lume. Omul provoaca sfarsitul. De aceea e bine mereu  in viata sa cunosti limitele . Limitele sunt elemente specifice constiintei , constiinta te face sa fii un om bun , un om cu calitati , un om superior tuturor. Cand constientizezi , nu numai ca eviti unele pericole , dar le transformi in beneficii pentru viata ta .
Persoanele sunt menite sa isi croiasca propriul lor drum , propria linie de plutire . Dar unii ajung sa depaseasca aceasta etapa si sa se lase purtati de vorbele mincinoase ale altor persoane care vor sa le aduca raul si sa le scada din calitati din cauza unei dependente benefice temporare. Nu e ok oameni buni . Traiti asa cum vreti voi , nu va lasati influentati de restul ! Aveti o viata , voi sunteti propii stapani , nu ezitati sa va conduceti pe voi insiva. Dezumanizare ...da, in momentul cand te pierzi pe tine insuti in propriul drum. Omul in care te transformi brusc , omul rau care se exteriorizeaza prin defecte , omul condus de alte fiinte umane.
Condus de o lume rea in care totul parca piere treptat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu